reviews

Inge heeft mij geweldig begeleid en geholpen tijdens een uitdagende periode in mijn leven. 

Vanaf het eerste contact werd ik begripvol, vriendelijk en op een persoonlijke manier ontvangen. Door haar eerlijkheid, bijzonder brede kennis en duidelijke manier van uitleggen gaf Inge mij inzicht over mijn lichamelijke en geestelijke processen. Met een vleugje humor kan ze een spiegel voorhouden en geeft ze uitnodiging tot nadenken over patronen en hoe je deze kan doorbreken. 

Door Inge heb ik weer het gevoel gekregen dat ik zowel persoonlijk als in werk uitdagingen kan handelen en zelfs kan groeien. 

Ik heb een andere kijk gekregen op wie ik ben en hoe ik mijzelf kan en mag zijn. Heel waardevol, bedankt! A.v.A. docent

 

Voor een aantal (levens)vragen waar ik mee worstelde zocht ik reflectie en inzicht. Daarbij zocht ik iemand op het scheidsvlak van psychologie en spiritualiteit. Misschien heet dat wel een holistische blik. 
Onverwacht snel trof ik het profiel van Inge aan op LinkedIn. Ik heb gebeld en we hebben elkaar een keer of 10 gesproken. Ze was precies wat ik zocht.

Inge ziet, doorziet, luistert en reflecteert. Haar oefeningen zijn een soort helende ervaringen. Ze biedt niet het inzicht of de oplossing. Het is beter, ze heeft me geleerd de richting in mezelf te vinden. Dat heeft mijn basis versterkt, mijn zelfvertrouwen doen groeien en het leven mooier en lichter gemaakt. Met meer verdieping en rust.

Het was een schot in de roos.

 

RvdP,  Managing Director - bouwbedrijf


Als gevolg van onverwerkte trauma’s, chronische overbelasting en fibromyalgie hield ik mij al jaren met moeite staande, totdat ik door een hectische mantelzorgperiode in de zoveelste burn-out belandde. Naast uitputting en veel pijnklachten, kreeg ik nu ook te kampen met chronische “hersenmist”.

Waar huisarts en psycholoog bleven steken in het advies om “ermee te leren leven”, biedt Passion4Life mij adequate ondersteuning, waardoor ik daadwerkelijk weer verder kan met leven, vanuit mijn eigen bron van kracht.

Inge Stevenson heb ik leren kennen als een integere, nuchtere en tegelijkertijd invoelende, zeer competente vrouw; met haar rustige aanwezigheid en via eenvoudige oefeningen – onder meer via somatic experiencing en EMDR – leer ik mijn rust en levensvreugde te hervinden!

 

PS: Ik hoop dat je hier wat aan hebt, het is in elk geval recht uit mijn hart.

M.R., manager juridische zaken

 

Working with Inge has gradually put me back in touch with my intuition, allowing me to access and develop it in a much more interesting and functional way than otherwise would have been possible.. this has opened up opportunities I am very grateful for, besides adding just so much more joy in life!

Noah, biology student

 

Passion4life - the name of the organisation reflects 100% what I gained from the interaction-relationship with it. Created the safe space, circumstances required for me to blossom. I always be grateful and loving it. 

Panayiotis, artist, writer

 

Mijn ontwikkeling bij Passion4life heeft me laten zien dat ik meer waarneem, dan ik wel denk.

Het is een zeer waardevolle aanvulling vanuit healing en energie, op de dingen die ik al deed, zoals lichaamswerk en familieopstellingen. Ook heeft het me gesteund in mijn ziekteproces.

Wim, manager

 

Passion4life helped me to be more in touch with my self. I could recognize different feelings in my body in relation to how i felt in the moment. I could make better choices with confidence because i was in touch with the place inside me that was true for my self. That place within that always welcomes you and wants to connect to you just the way you are. Right now right here. A place that feels safe and i can belong. Inge helped me to see, connect and heal the parts of me that were not heard nor seen. I could understand better the people around me and i can feel more of the individual vulnerability which let me to have more meaningful relationship with my friend and family.

A.M., yoga teacher

 

Door Passion4life heb ik meer bewustzijn naar binnen kunnen brengen. Hierdoor is er meer kalmte, begrip en zelf-liefde ontstaan.

Door de opleiding Spirituele Psychologie te volgen binnen een groep met cursisten is er ruimte voor het delen van je ervaringen. Iedere ervaring draagt bij aan elkaars individuele ontwikkelingen. Onder begeleiding van Inge blijf je in een vertrouwde, opbouwende omgeving.

Tarana, diëtiste 

 

Hoe jij mijn leven hebt beïnvloed via de opleiding Spirituele Psychologie! Ik ben veel opener geworden naar de mensen om mij heen. Ik heb nu inzicht in het menselijk lichaam, het psychologisch welzijn en de energie die door en om ons heen stroomt. En dat je daarmee mensen kunt helpen. Dat heb ik ook bij de individuele sessies ervaren in jouw praktijk. En verder geeft het verdieping in het totale menszijn. Je hebt me op een manier beïnvloedt door met een open blik te kijken en te luisteren naar wat er verteld wordt. Wat je doet komt uit een goed en warm hart.

Peter, techneut

 

Finally i can see beyond the limitations of my pain of the past. And see today is mine to fill in. I can choose joy over anger.  

A. ICT

 

Een sessie bij jou is geen praattherapie, maar een diepe, helende ervaring.

Willem (psycholoog)

 

Ervaringen met de opleiding - ' ik gun haar en iedereen deze verrijking'
Ik zat rond mijn veertigste niet lekker in mijn vel. Voelde me heel vaak onrustig, had veel lichamelijke klachten, struggelde maar een beetje door het leven van dag tot dag en wist niet waarom, alleen maar dat het zo was, dat het niet goed voelde, dat ik steeds tegen dezelfde dingen aanliep en dat ik zo niet langer door kon/wilde gaan. Ik vond Inge via het internet en het voelde goed dus ik heb een afspraak gemaakt en van het 1 kwam het ander. Toen ik hoorde dat de mogelijkheid er was om de 7 jarige opleiding te volgen, kon ik me er niet echt een voorstelling van maken wat het precies inhield en daarnaast waren de kosten die dit met zich mee zou brengen ook wel een drempel. Maar ik deed al jaren hetzelfde en dat bracht me ook niet verder dus ondanks dat ik het moeilijk te overzien vond heb ik toen besloten om het stap voor stap te gaan bekijken hoever ik hierin zou gaan. Ik spaarde iedere maand weer een beetje voor de volgende cursus en zo ging ik van blok naar blok. De theorie vond ik heel fijn en duidelijk, soms heel herkenbaar, soms als een soort “eureka” en soms ook nog niet te bevatten op dat moment maar pas later. En hoewel ik nog nooit met energiewerk, healing of meditaties in aanraking was geweest en ik het eerst ook erg lastig vond om hierin mee te gaan, merkte ik dat het geleidelijk aan steeds meer lukte om toe te laten wat er gebeurde en wat er voorbij kwam. Het mooie vond ik dat je vaak dezelfde mensen trof waardoor het uiteindelijk voelde als een soort van thuiskomen en even rusten in het hier en nu tijdens de 5 daagse blokken. Tijd en ruimte om naar jezelf te kijken. Waarin alles goed is zoals het is...alles mag er zijn, goed voelen maar ook niet goed voelen...geen maskers nodig. En doordat er gekeken wordt met een brede blik op alles en je vrij bent om iets wel of niet aan te nemen wat verteld wordt maakte dat het voor mij heel goed voelde...in alle rust en ruimte mijn eigen tempo kunnen volgen en kijkend wat juist voelde voor mij. 
Terugkijkend heeft het mij heel veel gebracht... bewustwording over wat er in mij gaande is en waarom. Patronen herkennen en als het niet meer bij me past hoe dat los te laten en te veranderen. Keuzevrijheid ervaren. Niet meer het gevoel te hebben dat ik in een soort van achtbaanrit door het leven raas zonder ook te kunnen kijken naar wat er onderweg gebeurd. Ruimer/opener kunnen kijken naar het leven en de mensen om me heen. En alles wat ik in mezelf herken ook beter kunnen herkennen in de ander waardoor contacten verdiept worden. En het leuke is dat mijn dochter van 17 nu begonnen is met de opleiding...ik gun haar en iedereen deze verrijking.

(E.W. verpleegkundige)

 

Somatic experiencing heeft zoveel meer gedaan voor mij dan jaren en jaren praattherapie. Ik heb dan ook een hele goede coach/trainer/inspirator gevonden in Inge Stevenson @ Passion4life. Het werk van Peter Levine is hierin baanbrekend. PTSS zit in het lichaam en is een verwonding. Als we het zo zouden benaderen dan zou dat een grote veranderingen teweeg kunnen brengen in behandeling zowel vanuit de hulpverlening als de mensen dichtbij. Het zou dan ook Post Traumatic Stress Injury genoemd kunnen worden. Praten helpt niet op het niveau waar de wond zich bevind. Het is een ontregeld systeem. Met empathie en als het ware mee kunnen resoneren met de ander komen we veel verder.Maar dat vraagt moed; want van nature schuwen we bange mensen.Zo worden getraumatiseerde mensen die hun contact met zichzelf en daardoor met anderen kwijt zijn ook nog eens keihard afgestoten. Ik pleit voor meer integratie van lichaamsgerichte therapieën waaronder Somatic Experiencing in de zorg voor mensen met Post Traumatisch Stress. Zelf ben ik dankbaar dat ik nu stukje bij beetje mezelf kan herontdekken en thuis kan brengen. Dat is hoopgevend. Inge staat met compassie naast je en weet haarfijn aan te voelen wat er nodig is op dat moment. Door vertrouwen uit te stralen kon het bijna gedoofde vlammetje vertrouwen van binnen weer aangewakkerd worden.

Rixte Wisselo

 

Working with Inge over the past few years has been life changing for me. 

From the first moment we connected (over Skype from opposite sides of the world) Inge created a space through her kindness, presence and wisdom that allowed me to face and overcome fears, and work through emotional and physical pains. Through that process I was able to find healing, lightness and joy.

Inge generously shared her wisdom and expertise in the psychological, spiritual, physiological, neurological and energy (not an exhaustive list and not in any particular order) dimensions of life. I have learned so much about myself, the world, love, and Life. Inge often used humour to bring lightness and connectedness.

The process with Inge has allowed me to become a stronger, wiser and kinder human being, able to be present through joy and sadness, fear and courage. By learning to be fully present I can now be a loving partner, daughter, sister, friend, therapist and supervisor.

 

I would recommend Inge to anyone looking to heal and grow as a human being and/or therapist.

 

Marjan Geertsema

Clinical Psychologist

Australia

 

Inge heb ik leren kennen naar aanleiding van een coach/begeleidings traject. Ik heb Inge als zeer prettig ervaren in dit traject. Inge is rustig, integer en helder in haar uitspraken en heeft de capaciteit je op je gemak te stellen. Ze laat je vooral zelf verwoorden en voelen wat er bij je gebeurt waardoor een bewustwordingsproces op gang komt. Daarnaast is haar humor aanstekelijk wat zorgt voor de nodige ontspanning in de coach/ begeleidingsmomenten.
Ook heb ik Inge als docent van de opleiding Spirituele Psychologie mogen ervaren. Hierin blijkt ook weer haar rustige houding, haar helderheid en haar humor. een erg prettige combinatie.
Inge kan de stof van de opleiding zeer goed verwoorden waardoor er, bij mij, direkt een beeld gevormd wordt  wat voor iemand met een visuele informatieverwerking erg fijn is. Inge haar wijsheid van het menszijn, zowel fysiek als spiritueel, verwondert me elke keer weer. 
Inge is een bijzonder fijn mens. Een ontmoeting zeker waard.
Marian van Houten,ambulant begeleidster kinderen & Kindercoach bij In Contact Kindercoaching

Met behulp van de opleiding bij Inge heb ik groei en heling ervaren, wat het voor mij mogelijk heeft gemaakt wezenlijke wendingen te maken in mijn leven die mijn levensvreugde en -kracht ten goede komen en waardoor ik in m’n gezin, m’n werk m’n ‘roeping’ dingen anders ben gaan doen. De thema-modules kwamen daarbij altijd op het passende moment. Wat belangrijk is geweest voor mijn eigen proces was de bedding van veiligheid en vertrouwen die Inge geeft in de groep en haar inzicht, kennis, helderheid en humor!

K.R. therapeut 

 

"From my experience, I feel that Inge offers both gentleness and strength in her sessions, which for me is a precious combination. She also adds her humour and reality checks brilliantly. All these ingredients, together with her detailed expertise result in surprising and long lasting effects. When I am with Inge, I feel seen and listened in many levels, and even when the subjects could be heavy, I feel the fun and loving environment. I highly recommend her sessions, if you want to live better and lighter."

 

Attending training with Inge was a precious gift. I found it a cosy environment where passion for learning and for life were satisfied and avid for more at same time. Thank you! Certainly looking forward to more training opportunities.

Ana Ferreira, scientific coach

Inge is een empathische vrouw met een groot inlevingsvermogen waarbij zij gebruik maakt van ervaring en intuïtie. Zij heeft en groot warm hart en beschikt over veel vakkennis die zij inzichtelijk voor mij als client kan vertalen.  Zij gebruikt verschillende methoden om een probleem aan te pakken (zoals somatic experiencing, healing, visualisatie, meditatie).
Het fijnst vond ik dat Inge mij geen valse hoop gaf om helemaal van mijn chronische vermoeidheid af te komen (zoals de hulpverleners die ik voor haar bezocht), maar mij zeer zeker mogelijkheden bood  en processen inzichtelijk maakte om er constructief mee aan de slag te gaan. 

A. Bos, medewerker bibliotheek  

I have always wanted to experience life to it's fullest in various forms. I had started to realize that life or nature is behaving in a subtitle level, a dance if you may call it. I had no clue how to dance with it or how to invite it in my life and heart.
I have been doing the course over 3 years now. I have never made a better investment to my self and potentially to other. A new play with the Divine. 
The training is been done by Inge Stevenson, a very loving and experienced individual in my opinion. She guides me though the unfolding of your hiden self. Like a flower opens on the presens of the Sun. No rush to get somewhere, only were I should be in the present moment. I find my self in greatfullnes of having this experience in my life in the age of 24. 
I am excited every day to the unfolding of the next course to come 😊☀️

Angelo Messios, art student