Uitdagingen

De studententijd als beste tijd ervaren is geregeld wel het geval, maar niet altijd een dagelijkse ervaring. Kortgeleden verschenen de uitkomsten van een onderzoek onder studenten, waaruit bleek dat 25% zich niet happy voelt en zelfmoord overweegt.

Dat is een hoog percentage in studentenland Nederland. Een van de grootste aanleidingen is de aanhoudende stress en druk op presteren. Ook de Covid heeft de afgelopen jaren voor veel stress en bestaansonzekerheid geleid.

 

Naast de studiedruk is er ook sociale druk en druk op het ervaren. Het beleven van bijzondere dingen staat hoog in het vaandel. Op zich prachtig om zoveel te kunnen en mogen doen, maar als avonturen beleven een moeten wordt of als je op je 23e bijna geen bestemming kunt vinden waar nog niemand is geweest, dan is het misschien tijd voor een andere benadering van het leven.  

Mocht je om deze of andere redenen eens een gesprek aan willen gaan om te kijken hoe je jouw happiness kunt vergroten of hoe je een keuzes kunt maken waar je de volgende dag ook nog achter kunt staan,  maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor coaching.

Zit je wat meer in de knoop, probeer dan een therapie-afspraak. Dan gaan we dieper op jouw situatie en gevoelens in.

 

Mail voor een (oriënterende) afspraak