open lessen

7 sept. 13.00-15.00 uur

Open lessen

Kom kennismaken met:

Klassieke mindfulness

13.00 - 13.30 uur

SpirituelePsychologie

13.45-14.15 uur

Menskunde 14.15 - 14.45 u.

 

Meld je nu aan...

 

TRAINING 4 PROF'S

Trauma 4 professionals  

9 nov. Haren 10-17.30 uur

De onderzoeken van de afgelopen decennia bevestigen dat werken met het lichaam helpend is naast de cognitieve behandeling. Wil jij ook meer lichaamsgericht leren werken en een oog ontwikkelen voor wat het lichaam vertelt?

Kom dan op 9 november voor de 1e dagtraining Trauma 4 professionals

 

Training 4 prof's

Non-verbale communicatie 4 professionals 

30 nov. Haren 10-17.30 uur Masterclass In deze masterclass gaan we in op non-verbale communicatie en de lading van verbale communicatie.
Waar kies jij voor in jouw manier van communiceren? Wat straal je onwillekeurig uit, waardoor je steeds dezelfde reactie krijgt?
Vaak dragen we de verwachting van de uitkomst al met ons mee. Kunnen we daar invloed op uitoefenen? 
De training bestaat uit 3 delen theorie met passende ervaringsgerichte oefeningen. Zowel individueel als interactief. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de oefeningen met cliënten te herhalen.
 
Deze training is geschikt voor professionals die zich bewuster van verbale en non-verbale communicatie op hun werkterrein willen begeven.
Introductie masterclass 1 dag.  Vervolg voor verdieping en meer technieken totaal 4 dagen (met certificaat)
Meld je nu aan...

 

MYSTIEK

13-15 dec. op Texel

2 x per jaar vindt er een verdiepingsmodule van Mystiek plaats.

Om een diepere verbinding vanuit het fysieke te ervaren oftewel embodyment te bevorderen, is er naast de spirituele en mystieke ontwikkeling opbouw van lichaamsbewustzijn nodig. Deze 3 lijnen van ontwikkeling werken versterkend en verdiepend op elkaar door.

 

In deze 3-daagse gaan we in op illusionaire lagen, ego- structuren en de basis van het werkelijke zelf. Kun je de overlevingslaag van onecht zelf herkennen en loslaten? En wat vind je dan?


Deze training is toegankelijk voor iedereen met meer meditatie-ervaring.

De modules zijn los van elkaar te volgen.

 

Meld je nu aan...

Klassieke Mindfulness

 

 11 sept. 19.30-21.30 uur

Klassieke Mindfulness basistraining 8 lessen

Inclusief handout met toelichting en oefeningen en ingesproken oefeningen

Voor zelfontspanning en diepere inzichten in jouw leven.

 

Nieuwe groep  Opleiding menskunde

 

11-13 okt. Haren 10-17.30 uur
De opleiding menskunde streeft een kennis en kunde na om met een ruimer inzicht en ervaring de rijkdom van het mens te kunnen beleven. Geregeld vragen we onszelf af; is dit het nou?  Er blijven veel schatten van onze menselijke vermogens verborgen door mee te bewegen in de dagelijkse drukte. Daar ziijn we ons ergens wel van bewust. Maar hoe kom je daar bij? Door wetenschappelijke kennis, holistische kennis, mindfulness, gedrags- en persoonlijkheidsonderzoek en meditatie met elkaar af te wisselen, kom je aan een diepere beleving van jezelf toe.  En neemt je begrip toe van het individuele en het collectieve menszijn.
In de 4-jarige opleiding zijn 'oude en nieuwe' kennis en ervaring gebundeld in een nuchtere visie op de holistische mens. Hoe je je eigen menszijn voller kunt ervaren en inzetten. En hoe je via diverse wegen met de mens in je dagelijkse werk kunt werken.


Module 1 In deze 3-daagse gaan we in op de gelaagdheid van de mens. Hoe verhouden lichaam, ziel en geest zich met elkaar. Wat gebeurt er bij onbalans en hoe kun je dit weer herstellen.


Deze training is geeft op een nuchtere manier informatie over de wat de volle omvang van jouw menszijn kan zijn en hoe je hier meer naar toe kunt bewegen.

Het is een verrijking voor iedereen die met mensen werkt en/ of zichzelf wil verdiepen in het ruimere perspectief op kwaliteit van leven.

De module is ook los te volgen.

 

Meld je nu aan...

 

Lopende groepen

18-22 okt. SP HRN module 7

1-5 nov. SP module 10 TX

Nieuwe groep Opleiding         SPIRITUELE PSYCHOLOGIE

13-17 sept. 10 -17.15 uur

Nieuwe opleidingsgroep Spirituele Psychologie 

 

De opleiding Spirituele Psychologie is een traject van 7 jaar voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer is dan de dagelijkse gewoontes. Meer diepgang, oude wijsheid, vervulling en uitbreiding van kwaliteiten. Op basis van een oosters energiemodel, oude filosofische inzichten en moderne westerse wetenschap wordt het leven belicht in de volle rijkdom daarvan.
Dit traject is geschikt voor persoonlijke en professionele toepassing. 
De 7 jaar bieden jou de gelegenheid om voorbij de aangeleerde gewoonten te bewegen.
Daarnaast helpt het om voorbij de vluchtigheid van de dagelijkse drukte een commitment met jezelf aan te gaan naar een vollere levenservaring.

De opleiding Spirituele Psychologie omvat 2 x 5 dagen per jaar met facultatief maandelijkse oefenavonden en supervisie.

 

Module 1 biedt de basis van het oosterse energiemodel, hedendaagse psychologie en mystieke kennis. Daarnaast meditaties en oefeningen waarmee je zowel prive als professioneel direct aan de slag kunt voor verdere verdieping.

 

Meld je nu aan...

 

 

 

 

KLASSIEKE MINDFULNESS

20-11 19.30-21.30 uur 

Klassieke Mindfulness gevorderde training 8 lessen

Inclusief handout met toelichting en oefeningen en ingesproken oefeningen

Voor gerichte mentale en fysieke ontspanning en verdieping van compassie.

 

Meditatiedag

23-12 Meditatiedag HRN

Thema van deze dag:

De belofte

In ons dragen we een belofte, een weten van eenheid. Er is eenheid in onvoorwaardelijk zijn en in onvoorwaardelijk niet-zijn. Wat gebeurt er als we voorbij onze egostructuren bewegen?

 

Meld je nu aan...