open avond

 

26 mei Open Dag Haren 13-16.30 uur

Biotoop - Kerklaan 30

Kom kennismaken met:

Oosterse energieleer 13-14 uur

Somatic experiencing 14.15 - 15.15 u.

Klassieke mindfulness 15.30 - 16.30 uur

 

Meld je nu aan...

 

Meditatiedag

19-5 Meditatiedag Levenslijnen
Vaak komen levenslessen herhaaldelijk voor in ons leven. Het is helpend voor je gevoel van zelfcontrole en overzicht, om naar de langere structuren te kijken. Neem eens tijd om dat te observeren
en te mediteren wat de diepere bedoeling van het geheel is.

 

Meld je nu aan...

 

HET MYSTIEKE LICHAAM

31-5 t/m 2-6  Texel
2 x per jaar vindt er een verdiepingsmodule van Het Mystieke lichaam plaats.

Om een diepere verbinding vanuit het fysieke te ervaren oftewel embodyment te bevorderen, is er naast de spirituele en mystieke ontwikkeling opbouw van lichaamsbewustzijn nodig. Deze 3 lijnen van ontwikkeling werken versterkend en verdiepend op elkaar door.

In deze 3-daagse gaan we in op het mystieke lichaam en onze zielskwaliteiten. Voorbij de dagelijkse realiteit en structuur is een stromende werkelijkheid die we universeel herkennen. Die werkelijkheid voedt ons van binnenuit.
Deze training is toegankelijk voor iedereen met meer meditatie-ervaring, de modules zijn los van elkaar te volgen.

 

Meld je nu aan...

Training 4 proF's

21 mei Haren 10-17.30 uur Masterclass Communicatie
In deze masterclass gaan we in op non-verbale communicatie en de lading van verbale communicatie.
Waar kies jij voor in jouw manier van communiceren? Wat straal je onwillekeurig uit, waardoor je steeds dezelfde reactie krijgt?
Vaak dragen we de verwachting van de uitkomst al met ons mee. Kunnen we daar invloed op uitoefenen? 
De training bestaat uit 3 delen theorie met passende ervaringsgerichte oefeningen. Zowel individueel als interactief. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de oefeningen met cliënten te herhalen.
 
Deze training is geschikt voor professionals die zich bewuster van verbale en non-verbale communicatie op hun werkterrein willen begeven.
Introductie masterclass 1 dag.  Vervolg voor verdieping en meer technieken totaal 4 dagen (met certificaat)
Meld je nu aan...

 

 

MATRALIA

10-6 Matralia Amsterdam

Romeinse feestdag voor kinderloze vrouwen
Eer jezelf en elkaar voor datgene wat jij bijdraagt aan het geheel.


11-6 Matralia Groningen

 

Meld je nu aan...

 

ZOMERWEEK TEXEL

Zomerweek op Texel 24 t/m 28 juni
Thema: Van wens naar werkelijkheid
Soms loop je al jarenlang met een wens, zonder tijd te maken om aan die wens gehoor te geven. Maar wensen zijn er niet voor niets. Achter elke wens zit kracht om die wens te realiseren.
Hoe je deze krachtbron kunt benaderen en inzetten, kun je tijdens deze dagen onderzoeken. 

 

Meld je nu aan...

opleiding Menskunde

14 t/m 16 juni Haren 10-17.30 uur

Opleiding MENSKUNDE
De opleiding menskunde streeft een kennis en kunde na om met een ruimer inzicht en ervaring de rijkdom van het mens te kunnen beleven. Geregeld vragen we onszelf af; is dit het nou?  Er blijven veel schatten van onze menselijke vermogens verborgen door mee te bewegen in de dagelijkse drukte. Daar ziijn we ons ergens wel van bewust. Maar hoe kom je daar bij? Door wetenschappelijke kennis, holistische kennis, mindfulness, gedrags- en persoonlijkheidsonderzoek en meditatie met elkaar af te wisselen, kom je aan een diepere beleving van jezelf toe.  En neemt je begrip toe van het individuele en het collectieve menszijn.
In de 4-jarige opleiding zijn 'oude en nieuwe' kennis en ervaring gebundeld in een nuchtere visie op de holistische mens. Hoe je je eigen menszijn voller kunt ervaren en inzetten. En hoe je via diverse wegen met de mens in je dagelijkse werk kunt werken.


Module 1
 In deze 3-daagse gaan we in op de levensfase van  sterven. Dit is een indringende ervaring die we als mens allemaal een keer meemaken. 

We gaan hierbij in op het verstrijken van de fysieke, mentale, emotionele en gevoelsmatige belevingen van de mens in deze fases en de beleving van welzijn. Daarnaast kun je kijken wat helpende interventies zijn en wat juist niet.
Hoe kunnen we in deze ervaringen het welzijn bevorderen?

Door ons meer met sterven te verbinden kunnen we ons vaak gemakkelijker overgeven aan het leven. 


Deze training is een toevoeging voor iedereen die met mensen werkt en/ of zichzelf wil verdiepen in het ruimere perspectief op kwaliteit van leven.

De module is ook los te volgen.

 

Meld je nu aan...