trainingen

Algemeen:

Alle trainingen zijn erop gericht op aansluitend op jouw wens en jouw huidige positie, ontwikkeling aan te bieden.

Stof tot nadenken, zelfreflectie, plaatsen van de probleemstelling in een grotere context enz.

De trainingen bevatten doorgaans elementen van wetenschappelijke kennis & hedendaagse inzichten. Lichaamsgerichte oefeningen om met meer ontspanning meer overzicht en doorzicht te krijgen. Daarnaast worden aspecten van mindfulness in het programma opgenomen en indien passend interactie-oefeningen. Een deel van het programma wordt ervaringsgericht aangeboden. Dat biedt de mogelijkheid om sneller onderliggende patronen te herkennen en te tackelen.

De trainingen kenmerken zich door een directe, nuchtere, humoristische benadering.  

Inhoud: Zie het aanbod hieronder, de masterclasses en/ of vraag een offerte voor een training op maat. 

Doelstelling: Bevorderen van ontspanning, inzicht, overzicht, verdieping & zingeving en samenhang der dingen.

Voor wie: Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk om deel te nemen aan de trainingen, masterclasses of opleiding.

 

Mindfulness

Mindfulness is inmiddels een vertrouwd woord geworden. Maar wat is Mindfulness nu eigenlijk? Je zou kunnen zeggen dat je bij een training Mindfulness weer leert om in het hier en nu te ervaren. Onze gedachten zijn vaak op de toekomst gericht, vooral wat je allemaal nog moet en wilt doen. En op het verleden, vooral wat je vergeten bent of wat beter kan gekund. In beide gevallen belemmer je jezelf om in het moment van deze ademteug met je aandacht hier te zijn.

Een veelbeproefde Mindfulness-vorm is de GGZ-vorm van 8 weken. Dat is een verwesterde vorm. Die vorm komt voort uit de traditionele vorm uit het Oosten. Deze trainingen biedt toegang tot ontspanning van de mentale drukte, ervaren van aspecten van verbinding met het hart.

 

Aanbod:

Klassieke Mindfulness

 

Aanvang Zie agenda

Meer info en/ of aanmelden

 

Meditatie

Dat meditatie toegang biedt tot een betere balans en veerkracht

Meditatie is ook voor de westerse mens een vorm die je kunt ontdekken een doorontwikkelen als tool in het drukke dagelijkse bestaan. Je kunt het als korte adempauzes leren inzetten en als toegangspoort naar een bron van rust en persoonlijke verdieping.

 

Aanbod:

Meditatie training wordt als in korte cursussen aangeboden met een specifiek thema, bijv. het Mariaweekend of de Weg van de 7 verfijningen. 

 

Zie de agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid of meld je aan.