Trainingen

Alle trainingen zijn erop gericht op aansluitend op jouw wens en jouw huidige positie, ontwikkeling aan te bieden.

Stof tot nadenken, zelfreflectie, plaatsen van de probleemstelling in een grotere context enz.

De trainingen bevatten doorgaans elementen van wetenschappelijke kennis & historischefilosofien en hedendaagse inzichten. Lichaamsgerichte oefeningen om met meer ontspanning meer overzicht en doorzicht te krijgen.

 

Lees meer...

 

contactformulier

Masterclasses

De masterclasses zijn geschikt voor mensen die met mensen werken. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor de professionele toepasbaarheid. Iedere masterclass bestaat uit een theoretisch kader, ervaringsgerichte oefeningen en interactie-oefeningen. 

 

Er zijn 3 blauwdrukken van masterclasses beschreven hier, maar er zijn in overleg masterclasses op maat te maken. Of te specificeren naar jouw bedrijf of (sport-/ studenten-) vereniging.

 

Lees meer...

 

contactformulier

Existence Psychology

Bestaans psychologie

De opleiding is een traject van 7 jaar voor iedereen die het gevoel heeft dat er meer is dan de dagelijkse gewoontes. Meer diepgang, oude wijsheid, vervulling en uitbreiding van kwaliteiten. Op basis van een oosters energiemodel, oude filosofische inzichten en moderne westerse wetenschap wordt het leven belicht in de volle rijkdom daarvan.
Dit traject is geschikt voor persoonlijke en professionele toepassing. 
De 7 jaar bieden jou de gelegenheid om voorbij de aangeleerde gewoonten te bewegen.
Daarnaast helpt het om voorbij de vluchtigheid van de dagelijkse drukte een commitment met jezelf aan te gaan naar een vollere levenservaring.

 

Deze module biedt de basis van het oosterse energiemodel, hedendaagse psychologie en oosterse kennis. Daarnaast meditaties en oefeningen waarmee je zowel prive als professioneel direct aan de slag kunt voor verdere verdieping. 

Lees meer...

 

contactformulier