Trainingen

Alle trainingen zijn erop gericht op aansluitend op jouw wens en jouw huidige positie, ontwikkeling aan te bieden.

Stof tot nadenken, zelfreflectie, plaatsen van de probleemstelling in een grotere context enz.

De trainingen bevatten doorgaans elementen van wetenschappelijke kennis & hedendaagse inzichten. Lichaamsgerichte oefeningen om met meer ontspanning meer overzicht en doorzicht te krijgen.

 

Lees meer...

Masterclasses

De masterclasses zijn geschikt voor mensen die met mensen werken. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor de professionele toepasbaarheid. Iedere masterclass bestaat uit een theoretisch kader, ervaringsgerichte oefeningen en interactie-oefeningen. 

 

Er zijn 3 blauwdrukken van masterclasses beschreven hier, maar er zijn in overleg masterclasses op maat te maken. Of te specificeren naar jouw bedrijf of (sport-/ studenten-) vereniging.

 

Lees meer...

Spirituele psychologie

Investeren in jezelf. In deze drukke tijden waarin alles gaat om effeciëntie en effectiviteit, gaat soms de tijd verloren om aandacht aan jezelf te geven. Tijd voor zelfreflectie en een wereldreis in jezelf aan te gaan. 

In vrijwel alle boeken die je kunt lezen over zelfontwikkeling zul je zien dat de verdieping in jezelf de basis hiervan is. Dat betekent simpelweg dat alles wat je nodig hebt in de basis al in jou ligt besloten. Maar dat je wat tijd en structuur nodig hebt om die innerlijke wegen te leren kennen.

Lees meer...