Bedrijven

Bedrijven investeren steeds meer in hun medewerkers, vooral omdat nieuwe medewerkers schaarser worden. Het is het erg belangrijk om het welzijn van de medewerkers te optimaliseren om de werkzaamheden zo efficient en effectief mogelijk te houden. 

Hoe kun je binnen de huidige werkdruk een training aanbieden die de druk op de werkvloer niet verder doet toenemen?

 

Een korte training stressreductie is een laagdrempelige training, die met korte oefeningen de stress helpt reduceren tot een gezond niveau.  Je leert hier onderscheid maken tussen gezonde en ongezonde stress. Deze training kan eventueel binnen werkoverleg-uren worden uitgevoerd.

 

De training ziektepreventie is een langere variant waarin een combinatie van stressreductie en verbindende communicatie wordt aangeboden.

We kijken hier naar het verbeteren van geautomatiseerde patronen en (non-)verbale overdracht. Feedback geven en ontvangen en toepassen.

Hierin is individuele coaching  over het nemen van eigenaarschap een belangrijk onderdeel.

 

Re-integratie trajecten vraagt om specifieke coaching. Een gezondere mindset bevordert het herstel naar werk en de draagkracht.

Vraag hier de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Voor grotere opdrachten werkt Passion4life graag met andere deskundigen samen.

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Re-integratie

Om een goed traject aan te gaan is het goed om naar meer factoren te kijken van de werknemer, dan alleen de werkomstandigheden. Veelal maken teleurstelling van verwachtingen en privé- omstandigheden deel uit van de uitval.

 

Lees meer...

 

contactformulier


Ziektepreventie

Het voorkomen van ziekte is beter dan genezen.  Dat is een bekend gegeven, maar soms lastig uit te voeren bij een aanhoudend hoge werkdruk. Tegelijkertijd is die aanhoudende druk vaak de bottleneck. Anders naar deze druk kijken helpt naar andere structuren toe.

 

 

Lees meer...

 

contactformulier


stressreductie

Deze masterclass voor professionals helpt om dagelijkse stress te leren herkennen. Het onderscheid te maken tussen gezonde en ongezonde stress en de laatste leren tackelen.

Ook het leren herkennen van ingesleten, ongezonde werkgewoonten. Met een stappenplan om de dag Stressvrijer in te richten. 

 

Daar waar gezonde stress de effectiviteit doet toenemen, brengt ongezonde stress kans op uitval en ineffectiviteit.

Waar ligt de grens?

Lees meer...

 

contactformulier


TRAINING OP MAAT

Voor uw bedrijf kan een training op maat worden gemaakt als u langer een gezonder team wilt inzetten.

 

contactformulier