uitdagingen

De studententijd als beste tijd ervaren is geregeld wel het geval, maar niet altijd een dagelijkse ervaring. Kortgeleden verschenen de uitkomsten van een onderzoek onder studenten, waaruit bleek dat 25% zich niet happy voelt en suïcide overweegt.

Dat is een hoog percentage in studentenland Nederland. Een van de grootste aanleidingen is de aanhoudende Corona stress en druk op nú presteren. En hoe verhoud je je met anderen, nu dichtbij elkaar staan weer mag. Voel je je wel een onderbonden of op jezelf aangewezen?

 

Mocht je om deze of andere redenen eens een gesprek aan willen gaan om te kijken hoe je jouw rust en happiness kunt vergroten of hoe je een keuzes kunt maken waar je de volgende dag ook nog achter kunt staan, maak dan gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Lees meer...

 

Plan direct een afspraak...

tarief & aanbod

Het inkomen van een student is niet altijd even hoog waardoor er soms onnodig een drempel naar hulp ontstaat. 

Bij Passion4life wordt samen gekeken naar jouw inkomen, verzekering en wat jouw financiële draagkracht is. Op basis daarvan kunnen we een studententarief afspreken wat haalbaar is en blijft.

Dit aanbod geldt voor alle diensten van Passion4life.

Dus naast coaching en therapie is ook een training voor jouw vereniging laagdrempelig te realiseren.

Vooral de masterclass stressreductie en de opleiding zijn vaak goede aanvullingen op jouw beweging naar een zelfstandig, authentiek leven.

Lees meer... 

 

Plan direct een afspraak...