Masterclasses 4 professionals

De masterclasses zijn geschikt voor mensen die met mensen werken. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor de professionele toepassing. Iedere masterclass bestaat uit een theoretisch kader, ervaringsgerichte oefeningen en interactie-oefeningen. 

Veel dingen weten we vaak al, maar soms ontbreekt de koppeling van verschillende lagen van kennis en/ of ontbreekt het aan korte effectieve oefeningen. Tijdens deze masterclasses zul je merken dat ook het verschil in waarneming van jouw werkelijkheid iets verruimd wordt. Die verruiming werkt doorgaans motiverend door om thuis met het aangereikte materiaal verder te gaan. De herhaling biedt de meeste verdieping.

 

Er zijn 3 blauwdrukken van masterclasses beschreven hier, maar er zijn in overleg masterclasses op maat te maken. Of te specificeren naar jouw bedrijf of (sport-/ studenten-) vereniging.

 

Stressreductie

In deze masterclass gaan we in op het herkennen van de neurologische & psychologische principes van stress.

Ook het onderscheiden van gezonde en ongezonde stress.

Het loslaten van stress hangt veelal samen met het toestaan van ontspanning. Dat klinkt zo eenvoudig. Maar dit is soms door aanhoudende spanning of drukte wat belemmerd.

Jouw inspanningen voor je cliënten kunnen vaak gemakkelijker verlopen als de verborgen signalen van fysieke stress ook opgemerkt en verholpen worden.

Deze masterclass biedt als het ware een handleiding voor het lichaam, als basis voor meer welbevinden en effectiviteit.

 

Deze training is geschikt voor professionals die zich willen verdiepen in de neurologische aspecten van stress. En vormen waarin je zowel je eigen fysiek, als dat van je cliënt naar meer ontspanning kunt beïnvloeden.

 

Deze masterclass omvat 1 dag.

Optioneel vervolg voor verdieping en meer technieken.

 

Meld je nu aan

TraumaTraining4 Profs

Lichaamsgericht werken met mensen met trauma biedt nieuwe toegangen tot herkenning van knelpunten en herstel. Hoe je deze tools kunt meenemen in jouw praktijk leer je in deze training. 

 

Doordat cliënten zelf oefeningen te leren doen, krijgen ze ook een gevoel van houvast.

 

Deze training is geschikt voor therapeuten en psychologen die meerdere ingangen willen bieden tot zelfregulatie en herstel van hun cliënten.

 

Introductie masterclass omvat 4 dagdelen.

 

Meld je nu aan

Communicatie

In deze masterclass gaan we in op non-verbale communicatie en de lading van verbale communicatie.

Waar kies jij voor in jouw manier van communiceren? Wat straal je onwillekeurig uit, waardoor je steeds dezelfde reactie krijgt?

Vaak dragen we de verwachting van de uitkomst al met ons mee. Kunnen we daar invloed op uitoefenen?

 

Deze training is geschikt voor professionals die zich bewuster van verbale en non-verbale communicatie op hun werkterrein willen begeven.

 

Deze masterclass omvat 4 dagdelen.

voor verdieping en technieken om naar een open, effectieve sfeer te bewegen. 

 

Meld je nu aan